Priser

par jämför priser på att flytta med en bra flyttfirma i örebro

Prislista

Flytthjälp Örebro

Priserna är per timme och efter RUT avdrag. Vid flyttning skyddar vi alla möbler under transport. Vi bär in och ställer möbler på plats i nya bostaden.

2 flyttare

500 kr

3 flyttare

650 kr

4 flyttare (lastbil x2)

1000 kr

Packhjälp

150 kr

Bärhjälp

150 kr

Kassaskåp

2000 kr

Pianoflytt

900 kr

Hur mycket kostar det att flytta med flyttfirma?

Det är svårt att säga exakt vad en flytt kommer att kosta eftersom det beror på en mängd faktorer, såsom storleken på ditt hem, antal personer som sköter flytten, mängden av saker du behöver flytta, avståndet till din nya plats och vilken typ av tjänster du behöver m.m. Flyttföretag kan ta betalt per timme eller per tilläggstjänst, såsom packning och uppackning.

Genomsnittliga priser för en flytt i Sverige kan vara någonstans mellan 1 000 kr och 10 000 kr (efter RUT- avdrag), men detta är bara en ungefärlig uppskattning och kostnaden kan variera kraftigt beroende på faktorer som nämnts ovan.

Det bästa sättet att få en exakt kostnadsberäkning är att be om ett skriftligt erbjudande från ett eller flera flyttföretag och jämföra dem för att hitta det bästa priset för dig.

Våra priser för flytthjälp i Örebro (exempel)

Vårt flyttföretag i Örebro har lång branschvana och utför flyttar alla dagar i veckan, (helger, röda dagar samt akut) i hela Sverige till en mängd privatpersoner och företag. Packmaterial samt flyttkartonger ingår ALLTID om du anlitar oss för flytthjälp av Ditt bohag. Vi lämnar alltid ett fast pris på vad den total flytten kommer att kosta.

Offertförslag flyttjänster
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!
Flytthjälp Örebro/tim - Pris efter RUT
2 pers3 pers4 pers lastbil x 2
fr.500Krfr.650Krfr.1000Kr
PackhjälpBärhjälp
fr.150Krfr.150Kr
Fast pris på enstaka objekt
KassaskåpPianoflytt
fr.2000Krfr.900Kr